úterý 6. září 2011

School is not cool...

Nu jo - co Vám budu povídat. Škola - každý si tím musí projít, tak já nebudu přeci výjimka, i když bych se teda ráda vymykala... :-P Hodiny ve škole jsou dost intenzivní a při určitých z nich nenajdete chvilku se podrbat na nose - tohle u nás na ZČU moc neznáme.

Supply chain management...Nemám tu paní, co nás učí, vůbec ráda - dnes jsem si musela vytisknout minimálně 50 stránek materiálů, ze kterých se budu muset učit na zkoušku - bude za necelých 14 dní, do té doby stačíme ještě něco probrat, proč ne, že jo... Kéž by byl tisk na UNI zadarmo. Společně s těmito materiály jsem si vytiskla další potřebné věci na ostatní předměty a ejhle... Kredit na tisknutí o obsahu 200 stránek, který jsme dostali jako dárek na uvítanou od Ammattikorkeakoulu, je vyčerpán. Ty jooooo.... To neni fér. Nabití kreditu o velikosti dalších 200 stránek stojí 6 euro - na to Vám dlabu velebnosti - to si jdu dát radši za 2,5 euro nášup do bříška :)

Myslím, že pro Vás nebude žádným překvapením - i když pro mne tedy neustále je - že jsme měli k obědu zase brambory :-D Cestou z bramborového ráje potkáváme stánek s nějakými podivíny. Rychle pryč - zase po nás někdo chce peníze! :) Po prozkoumání blíže ráda vysolím 30 euro, protože se jedná o výlet do Stockholmu :) Kdo by se nenechal zlákat! Trajekt - alkohol bez přirážky - širé moře... :-P Nejvíce mi samozřejmě zlákává to širé moře - mi snad nevěříte?!?! :-D

Jestli mi nevěříte mojí předchozí průpovídku, asi se Vám nebude chtít věřit ani tomu, že jsme si dneska chtěly s Vendy jít zase  zaběhat!! :)  Vzhledem k tomu, že Leny bolí kolínko z hodně chození a také běhání, odebíráme se do bazénu na dlouhou dobu - dnes mají do 10ti hodin do večera! Paráda :) Přemluvily jsme se s Vendy a po 3 vířivkach jsme si dali 25 bazénů! :) Cha! Posléze jsme se naložily zase do vířivky, nechaly se masírovat různýma vehementama a kolem 9té se odebíráme do sauny... Hmmm.... Nikde nikdo, všude prázdno, klid, slyšíme jen praskot kamenů pod proudem vody, který na ně vléváme... Paráda... Nestačíme se podívat ani na hodinky, když nás paní přijde vystrnadit, že máme 10minut na to, abychom odešly! Bazén se zavíral - hejbly jsme kostrou, protože nevíme, jestli se to náhodou nezavírá automaticky :-D To podezření jsme měly podložené! Protože minulý týden, čekajíc na naše kolegy, odešel všechen personál v 17:55 a to se měl bazén zavírat v 18:00. Nejsme žádné lamy a tak jsme to v pohodě stihly a odkráčely domů.

Zítra nás čeká po škole nějaký večer plný her a pak? PAAAARTYYY!!!! :-P

Žádné komentáře:

Okomentovat